Dvs. va aflati aici: Home Electro
Electro

Sisteme de telefonie


Instalăm sisteme de telefonie, cu produse de cea mai bună calitate, pentru diferite tipuri de sarcini. Oferta noastră este desăvârşită de soluţiile de comunicare interne, care se pot utiliza atât la nivel industrial, cât şi în sfera privată.

Datorită celor mai moderne tehnologii de date şi de reţele, putem instala soluţii inovatoare şi convenabile ca preţ, care funcţionează pe termen lung.

Baza succesului nostru o constituie colaborarea cu parteneri de sistem atent selecţionaţi, ce dispun de ani buni de experienţă.

Sisteme de alarmă


Suntem persoana dvs de contact competentă în ceea ce priveşte sisteme de comunicaţii pentru spitale, clinici şi azile de bătrâni!

Proiectăm, livrăm şi instalăm:

- sisteme de apelare destinate pacienţilor
- sisteme de căutare a persoanelor
- sisteme de blocare pentru telefonie şi televizor

Măsurile speciale de securitate garantează faptul că se va răspunde la un apel telefonic şi atunci când persoana responsabilă nu poate să răspundă fizic, din varii motive.

Produsele variate, de la producători atent selectaţi, garantează soluţii pe măsura nevoilor şi pentru instituţiile dvs!

 

 

Sisteme de avertizare şi alarmă

 

Realizăm instalaţii de detectare a gazelor şi a CO, precum şi de alarmă.

Sistemele de detectare a CO şi de avertizare servesc la monitorizarea concentraţiei de monoxid de carbon din aerul respirabil din încăperile unde autovehiculele sunt acţionate prin motoare cu ardere internă. Enumerăm aici garajele subterane, tunelurile şi altele similare.


Proiectăm instalaţii de monitorizare şi le integrăm în clădirea dvs.

Oferim soluţii totale şi parţiale pentru practic toate domeniile ce au legătură cu tehnologiile privind securitatea.


Sisteme video


Instalăm sisteme de monitorizare video specifice clienţilor, astfel încât orice eveniment din zona clădirilor, instalaţiilor, spaţiilor de operare, zonelor de acces etc. să poată fi monitorizat video şi, la nevoie, înregistrat. Datorită posibilităţilor combinatorice universale pentru diferitele componente, instalaţiile video se pot utiliza în orice spaţiu şi în orice scop legat de intervenţie. Sistemele noastre de monitorizare video sunt disponibile atât în format digital, cât şi analogic.


Proiectăm instalaţii de monitorizare şi le integrăm în clădirea dvs.

În acest mod garantăm dvs şi familiei dvs, precum şi angajaţilor dvs şi averii dvs un grad de securitate reconfortant şi cea mai bună protecţie posibilă. Pentru aceste sisteme de monitorizare video oferim şi soluţii de vizualizare integrate pentru sistemele de avertizare în caz de incendii, de acces şi video.

Oferim soluţii totale şi parţiale pentru practic toate domeniile ce au legătură cu tehnologiile privind securitatea.

Sisteme de avertizare în caz de incendii

 

Ca sisteme de depistare din timp a incendiilor oferim soluţii pentru protecţia clădirilor şi a persoanelor în caz de incendiu, prin produse de cea mai bună calitate şi moduri profesionale de prelucrare. Sistemele de comandă în caz de incendiu şi cele de coordonare a intervenţiilor sprijină în mod esenţial procesul de organizare a contramăsurilor pentru fiecare caz de intervenţie în parte.


Ne străduim să depistăm în orice moment evenimentele indezirabile, să le împiedicăm sau să le contracarăm prin cele mai bune contramăsuri.


Oferim soluţii totale şi parţiale pentru practic toate domeniile ce au legătură cu tehnologiile privind securitatea.
O întreţinere în regim de prevenţie a instalaţiilor, precum şi un serviciu clienţi disponibil la orice oră pentru clienţii ce au nevoie de întreţinere garantează un nivel de securitate pe care vă puteţi bizui.Sisteme de acces

 

Aspectului legat de securitate îi revine un loc valoric din ce în ce mai mare. Ideea fundamentală a unui control eficient al accesului rezidă în identificarea şi selectarea persoanelor. Sistemele de control al accesului reprezintă astăzi componenta centrală a unui concept modern de securizare a clădirii.

Scopul lor este de a proteja anumite spaţii contra accesului neautorizat. Sistemele noastre de control al accesului permit soluţii adaptate la nevoile individuale pentru fiecare caz de utilizare în parte.

Domeniile tipice de intervenţie sunt, spre exemplu: întreprinderile cu profil industrial, clădirile de birouri, cabinetele medicale, băncile, instituţiile publice, firmele de asigurări şi instalaţiile industriale. A.M.E. Ro– partenerul dvs de încredere pentru ceea ce înseamnă tehnologiile privind securitatea.