Dvs. va aflati aici: Home Automatizare
Automatizare

Automatizare clădiri


Coordonarea diferitelor mecanisme şi sisteme, reprezintă pentru noi etalonul pentru funcţionalitatea automatizării clădirilor. Resursele de energie devenite tot mai scumpe, precum şi presiunea în creştere asupra mediului ambiant ne constrâng să regândim sistemele şi să acţionăm în mod conştient şi responsabil. Îndeplinirea cerinţei (în acest context) privind scăderea consumului de energie reprezinta o importanţă capitală pentru orice companie în cadrul societăţii noastre industrializate de astăzi. Preocuparea permanentă de a reduce costurile de exploatare reprezinta  baza în planificarea şi producţia de sisteme cu consum optim de energie .

A.M.E. Ro realizează soluţii parţiale şi de ansamblu în ceea ce priveşte automatizarea clădirilor, atât pentru construcţii cu o anumită destinaţie lucrativă, cât şi pentru cladiri de birouri. O întreţinere în regim de prevenţie a instalaţiilor, precum şi un serviciu clienţi disponibil,  garantează o funcţionalitate constantă şi de durată a lucrarilor realizate.

Noi, în calitate de specialişti în zona sistemelor de conducere a întreţinerii clădirilor (reglarea instalaţiilor de încălzire, de climatizare şi de ventilare), îndeplinim cerinţele sus-menţionate printr-o concepţie corectă din punct de vedere tehnic a instalaţiilor şi proiectelor dvs. Sistemele de conducere a întreţinerii clădirilor utilizate de noi permit o exploatare sigură şi economică a tuturor sistemelor ce ţin de tehnica instalaţiilor unei clădiri.

 

Firma noastră se ocupă de proiectarea, planificarea, execuţia şi punerea în funcţiune a sistemelor de comandă şi reglare tehnică:
Reglarea instalaţiilor de încălzire, climatizare şi ventilare, inclusiv proiectarea şi montarea cofretelor şi lucrările de racordare.

 

Sisteme de automatizare industrială

Cât priveşte tehnologiile de automatizare, oferim clienţilor noştri soluţii integrate şi comune, care simplifică procesele de producţie, optimizează şi automatizează aceste procese. Oferta serviciilor noastre începe cu concepţia în ansamblu şi cuprinde cablarea utilajelor şi acoperirea zonei de software, până la tehnologii de gestionare a proceselor şi comunicaţii.


În centrul preocupărilor noastre se află, alături de cerinţele tehnice, mai ales costurile de producţie scăzute, debitul crescut, calitatea îmbunătăţită şi flexibilitatea superioară. În acest mod obţinem eficienţă optimă şi exploatăm la maxim potenţialele
 de economisire necunoscute până în prezent.


La debutul proiectului analizăm situaţia de fapt a proceselor clienţilor. Prin caietul de sarcini elaborat în comun definim, împreună cu dvs, situaţia finală optimizată pentru dvs.

Datorită informaţiilor ample asupra statusului proiectului, pe care le oferim noi, obţineţi în timpul întregului proces o privire de ansamblu neîngrădită!